De ICTRally, een initiatief van ICTWaarborg, is een uniek evenement in de ICT-Branche. ICTWaarborg zet hierbij in op Avontuur, Netwerken en Competitie.

Het Doel

Snelheid of tijd is niet het doel van de ICTRally, autorijden, avontuur, plezier, gezelligheid, volop netwerkmogelijkheden en teambuilding wel! Maar natuurlijk moet er wel een uitdaging zijn om het leuk te maken. Daarom kunnen onderweg proeven en andere uitdagingen verwacht worden waarmee punten verdient kan worden. Verwacht niet teveel rijvaardigheidstesten, ook de “rijproeven” doen we bij de ICTRally anders dan andere rally’s. Daarnaast laten we de rijders nog enkele opdrachten uitvoeren die geheel in het teken van de auto en autorijden staan en die ook nog een beetje humor bevatten. Aan het eind van de dag is het team met de meeste punten de winnaar.

Rijder en Bijrijder zullen tijdens deze dag volledig verzorgd worden. Daarnaast ontvangt iedere Equipe een stickerset voor op de auto.

  Ontvangst en briefing                            Lunchbreak

  Koffiebreak                                                Barbecue en prijsuitreiking

Wanneer?

16 september 2022

Stichting ALS

Doel van de ICTRally is om naast een geweldige dag Stichting ALS te steunen. ALS is een spierziekte die nog altijd ongeneeslijk is. Stichting ALS is onmisbaar voor de mensen die aan deze dodelijke ziekte lijden en helpt hen op verschillende manieren, zodat zij er niet alleen voor staan. Jij kunt je ook inzetten!

Kosten en aanmelden

Meer informatie over kosten of om aan te melden kunt u hier vinden.